ДЕМОКРАТИ во посета на Пласница каде ја презентираа програмата.

ДЕМОКРАТИ во посета на Пласница каде ја презентираа програмата. Разговаравме со жителите за нивните проблеми и како да ги решиме истите. Обраќање на претседателот Јорго Огненовски носител на ИЕ 5, парламентарните избори 2020

Порта Буњаковец бр.19 1000 Скопје demokratimk@yahoo.com