Демократи во посета на Струга – обраќање на претседателот Јорго Огненовски

ДЕМОКРАТИ во посета на Струга. Обраќање на претседателот Јорго Огненовски носител на ИЕ 5 на парламентарните избори 2020

Порта Буњаковец бр.19 1000 Скопје contact@demokrati.mk 071-852-208