ДЕМОКРАТИ ВО ПОСЕТА НА СТРУГА

На 10.02.2019 година, претставници на ДЕМОКРАТИ  имаа средби со граѓани од Струга.
 
Воедно остварија и работна средба со г-дин Стевче Стевоски за  неговата кандидатура за градиначалик на Охрид.
Порта Буњаковец бр.19 1000 Скопје contact@demokrati.mk 071-852-208