ДЕМОКРАТИ ГИ ПОДРЖУВААТ СИТЕ ГРАЃАНСКИ ИНИЦИЈАТИВИ ЗА ДОБРОТО НА ГРАЃАНИТЕ

На 26.01.2019 година, претставници на ДЕМОКРАТИ како граѓани ја поддржаа граѓанската иницијатива “Канцерогено општество„ по повод енормното загадување на воздухот, скоро во сите градови во Македонија.
 
Пред присутните како граѓанин се обрати г-дин Јорго Огненовски.

Ете, моето знаење за техниката е толку. Ама, мислењето на г-динот Огненовски вреди да се чуе.

Gepostet von Катерина Тодороска am Sonntag, 27. Januar 2019

Порта Буњаковец бр.19 1000 Скопје contact@demokrati.mk 071-852-208