Демократи промоција во Битола

ДОСТА Е!!!

Ги повикувам граѓаните на 15 Јули 2020, да излезат масовно на гласање и да им ставиме крај на политичките манипуланти, профитери и криминалци од редовите на СДСМ, ДПМНЕ, ДУИ и нивните коалициони приврзоци еднаш за секогаш и да креираме функционална држава.

Порта Буњаковец бр.19 1000 Скопје contact@demokrati.mk 071-852-208