ДЕМОКРАТИ СО УШТЕ ЕДНА ПОДДРШКА НА ИНИЦИЈАТИВАТА “КАНЦЕРОГЕНО ОПШТЕСТВО“

На 02.02.2019 година, пред присутните граѓани кои протестираа против загадениот воздух, повторно се обрати како граѓанин г-дин Јорго Огненовски.

ДЕМОКРАТИ секогаш со граѓаните и за интересот на граѓаните.И овој пат ја поздравивме организираноста на невладината КАНЦЕРОГЕНО ОПШТЕСТВО.И следната сабота се гледаме на граѓански протест.

Gepostet von Ilija Blazevski am Samstag, 2. Februar 2019

Порта Буњаковец бр.19 1000 Скопје contact@demokrati.mk 071-852-208