ИНТЕРВЈУА НА ДЕМОКРАТИ ЗА ВРЕМЕ НА ОТВОРАЊЕ НА КАНЦЕЛАРИЈАТА ВО ТЕТОВО

На 24.11.2018 година, по повод отворањето на  канцеларијата на ДЕМОКРАТИ, претседателот г-дин Јорго Огненовски и г-дин Изет Зејнеловиќ како претседател на општинскиот комитет Тетово дадоа интервју за телевизијата КИСС од Тетово и ТВ Нова 12 од Гевгелија.

Порта Буњаковец бр.19 1000 Скопје contact@demokrati.mk 071-852-208