Интервју на МИА со претседателот на ДЕМОКРАТИ Јорго Огненовски

Дознајте какви луѓе ги водат сите партии кои учествуваат на парламентарните избори 2020 на МИА со претседателот на ДЕМОКРАТИ Јорго Огненовски

Порта Буњаковец бр.19 1000 Скопје contact@demokrati.mk 071-852-208