Интервју на претседателот на ДЕМОКРАТИ Јорго Огненовски на Радио Пела

Интервју на преседателот на ДЕМОКРАТИ и носителот на изборна единица 5 Јорго Огненовски на Радио Пела

Порта Буњаковец бр.19 1000 Скопје contact@demokrati.mk 071-852-208