ИНТЕРВЈУ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ДЕМОКРАТИ Г-ДИН ЈОРГО ОГНЕНОВСКИ на 1 ТВ Скопје

На 04.12.2018 година, г-дин Јорго Огненовски претседател на ДЕМОКРАТИ учествување во емисијата Отворено студио на 1 ТВ Скопје.

Порта Буњаковец бр.19 1000 Скопје contact@demokrati.mk 071-852-208