Катерина Тодороска – животната средина

Можеле. Верувајте им.
Можат уште повеќе да не затрупаат во губриште и уште подобро да лажат дека се грижат за животната средина.
ДОСТА Е!!!
Што можат знаеме, што нудат видовме.
ДОСТА Е!!!
ГЛАСАЈТЕ ЗА ДЕМОКРАТИ, заокружете број 2 за сметот да стане суровина, а не гориво за труење на граѓаните.

Порта Буњаковец бр.19 1000 Скопје contact@demokrati.mk 071-852-208