Неподвижен маж живее во тезга на пазар

ДЕМОКРАТИ: Апел до градоначалничката и советниците на Општина Битола

Итно да му се помогни на човекот кој е болен и е оставен на милост и немилост од институциите во Битола. Живее во тезга во пазарот во центарот на градот.

Прочитај повеќе

Порта Буњаковец бр.19 1000 Скопје contact@demokrati.mk 071-852-208