Никој нема право да ја менува историјата на Македонија и македонскиот народ

Професор Др. Катерина Тодороска
Пред една година ви пишував да отворите очи и да не дозволите да нЕ продаваат. Вие, можеби сакате да бидете продавани, ама некои од нас, НЕ.

 

Порта Буњаковец бр.19 1000 Скопје contact@demokrati.mk 071-852-208