Обраќање до граѓаните на носителот на пратеничка листа во ИЕ 6 Изет Зејнеловиќ во Тетово.

Обраќање до граѓаните на носителот на пратеничка листа во ИЕ 6 Изет Зејнеловиќ во Тетово.

Порта Буњаковец бр.19 1000 Скопје contact@demokrati.mk 071-852-208