Обраќање на носителот на кандидатската листа за пратеници во изборна едниница 1 Катерина Тодороска

Обраќање на носителот на кандидатската листа за пратеници во изборна едниница 1 Катерина Тодороска

Порта Буњаковец бр.19 1000 Скопје contact@demokrati.mk 071-852-208