ОСНОВАЧКО СОБРАНИЕ НА ПОЛИТИЧКАТА ПАРТИЈА ДЕМОКРАТИ

По повод основањето на партијата ДЕМОКРАТИ, следеше известување од страна на медиумите.
 
На следните линкови може да се погледат дел од известувањата на медиумите:
 
Порта Буњаковец бр.19 1000 Скопје contact@demokrati.mk 071-852-208