Полициската бруталност врз Ромите

ДЕМОКРАТИ најостро ја осудуваат полициската бруталност врз Ромите во Битола
Итно МВР да спроведе истрага за бруталното тепање од страна на полицијата на група Роми во Битола.
На место полицијата да им помогнат на граѓаните кои имаа сообраќања несреќа, тие ги претепаа.

Порта Буњаковец бр.19 1000 Скопје contact@demokrati.mk 071-852-208