ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА ДЕМОКРАТИ ПРЕД ГРАЃАНИТЕ ВО ГЕВГЕЛИЈА И ДЕБАТА СО ПРИСУТНИТЕ

На 24.10.2018 година, партијата ДЕМОКРАТИ, отвори канцеларијата за подрачје на општина Гевгелија, поради големиот интерес кој го покажаа граѓаните.
 
Претседател на општинскиот комитет на Гевгелија е г-дин Васил Кочев.
Порта Буњаковец бр.19 1000 Скопје contact@demokrati.mk 071-852-208