Прес конференција пред стариот Државен архив – Катерина Тодороска

Катерина Тодороска – носител на Изборна Единица 1
Прес конференција пред стариот Државен архив.

Порта Буњаковец бр.19 1000 Скопје contact@demokrati.mk 071-852-208