Претседателот на Демократи Јорго Огненовски гостин на ТЕРА ТВ

ОЗАКОНЕТИ КРИМИНАЛНИ ИЗБОРИ – Претседателот на Демократи Јорго Огненовски гостин на ТЕРА ТВ

Порта Буњаковец бр.19 1000 Скопје contact@demokrati.mk 071-852-208