Промоција на програмата на ДЕМОКРАТИ во Ресен за предвремените парламентарни избори 2020

ДЕМОКРАТИ во посета на убавиот Ресен каде ја промовираше својата програма за предвремените парламентарни избори 2020

Порта Буњаковец бр.19 1000 Скопје contact@demokrati.mk 071-852-208