Промоција на програмата на ДЕМОКРАТИ за предвремените парламентарни избори 2020

ДЕМОКРАТИ во посета на убавата Битола каде ја промовираше својата програма за предвремените парламентарни избори 2020.

Порта Буњаковец бр.19 1000 Скопје contact@demokrati.mk 071-852-208