Хаос во здравството

Здравството во Македонија е во тотален колапс и пациентите се изложени на голема опасност да се разболат повеќе или да ги изгубат животите благодарение на лагите, манипулациите и криминалите од страна на политичките манипуланти, профитери и криминалци од редовите на СДСМ, ДПМНЕ, ДУИ и нивните коалициски приврзоци.

Прочитај повеќе

Порта Буњаковец бр.19 1000 Скопје contact@demokrati.mk 071-852-208