ОСНОВАЧКО СОБРАНИЕ НА ПОЛИТИЧКАТА ПАРТИЈА ДЕМОКРАТИ

По повод основањето на партијата ДЕМОКРАТИ, следеше известување од страна на медиумите.

На следните линкови може да се погледат дел од известувањата на медиумите:

http://vesnik-ilinden.com

https://fokus.mk

https://ako.mk/%D0%B4%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B8-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D1%98%D0%B0-%D0%B2/

https://tera.mk/%D1%98%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%BE-%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B5-%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%BD-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%B5%D0%B4%D0%B0/

https://vesti.mk/

https://vesti.mk

Претходно ИНТЕРВЈУ НА Г-ДИН ЈОРГО ОГНЕНОВСКИ ПО ПОВОД УСПЕШНО СОБРАНИТЕ ИЗЈАВИ ЗА ОСНОВАЊЕ НА ПОЛИТИЧКАТА ПАРИЈА ДЕМОКРАТИ

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ