ДЕЛЕГАЦИЈА ОД ДЕМОКРАТИ ВО ПОСЕТА НА ДЕМОКРАТИ ОД ЦРНА ГОРА

На 07.02.2019 година, Македонските ДЕМОКРАТИ остварија неофицијана посета на ДЕМОКРАТИ од Црна Гора. 

На средбата се изнесоа нашите заеднички определби за нормализирање на животот во Македонија и Црна Гора.

Воедно се дискутираше дека на Балканот е создадена атмосфера за сериозна, а не декларативна, борба со корупцијата и криминалот, за почеток во нашите две држави. 

Политичката партија ДЕМОКРАТИ од Црна Гора е сериозна опозиција која во предходните неколку месеци преку масовни протести се спротиставува на актуелното раководство на нивната држава. Како партија кој ја раоводи г-дин Алекса Бечиќ ја уживаат масовната поддршка од народот.

Претходно ДЕМОКРАТИ СО УШТЕ ЕДНА ПОДДРШКА НА ИНИЦИЈАТИВАТА “КАНЦЕРОГЕНО ОПШТЕСТВО“

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ