ДЕМОКРАТИ ВО ПОСЕТА НА СТРУГА

На 10.02.2019 година, претставници на ДЕМОКРАТИ  имаа средби со граѓани од Струга.

Воедно остварија и работна средба со г-дин Стевче Стевоски за  неговата кандидатура за градиначалик на Охрид.

Претходно ДЕЛЕГАЦИЈА ОД ДЕМОКРАТИ ВО ПОСЕТА НА ДЕМОКРАТИ ОД ЦРНА ГОРА

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ