ДЕМОКРАТИ ГИ ПОДРЖУВААТ СИТЕ ГРАЃАНСКИ ИНИЦИЈАТИВИ ЗА ДОБРОТО НА ГРАЃАНИТЕ

На 26.01.2019 година, претставници на ДЕМОКРАТИ како граѓани ја поддржаа граѓанската иницијатива “Канцерогено општество„ по повод енормното загадување на воздухот, скоро во сите градови во Македонија.

Пред присутните како граѓанин се обрати г-дин Јорго Огненовски.
https://www.facebook.com/jorkkbb/videos/2239635863030361/

Претходно ДЕМОКРАТИ СЕ ПРОТИВ КРИМИНАЛНИОТ НАЧИН НА ДОБИВАЊЕ НА ДИПЛОМИ

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ