ДЕМОКРАТИ СЕ ПРОТИВ КРИМИНАЛНИОТ НАЧИН НА ДОБИВАЊЕ НА ДИПЛОМИ

На 24.01.2019 година во отвореното Студио 1, на телевизијата 1 ТВ на темата “Фалсификувани дипломи„ свое видување како експерт даде професор доктор Катерина Тодороска од Институтот за национална историја.

Г-ѓа Катерина Тодороска е член на Централниот комитет на ДЕМОКРАТИ.

Претходно ОТВОРАЊЕ НА КАНЦЕЛАРИЈА НА ДЕМОКРАТИ ЗА ДРАЧЕВО И ОКОЛИНАТА

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ