ДЕМОКРАТИ СО УШТЕ ЕДНА ПОДДРШКА НА ИНИЦИЈАТИВАТА “КАНЦЕРОГЕНО ОПШТЕСТВО“

На 02.02.2019 година, пред присутните граѓани кои протестираа против загадениот воздух, повторно се обрати како граѓанин г-дин Јорго Огненовски.
https://www.facebook.com/ilija.blazevski/videos/2169313616424496/?t=433

Претходно ДЕМОКРАТИ ГИ ПОДРЖУВААТ СИТЕ ГРАЃАНСКИ ИНИЦИЈАТИВИ ЗА ДОБРОТО НА ГРАЃАНИТЕ

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ