ИНТЕРВЈУ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ДЕМОКРАТИ Г-ДИН ЈОРГО ОГНЕНОВСКИ на 1 ТВ Скопје

На 04.12.2018 година, г-дин Јорго Огненовски претседател на ДЕМОКРАТИ учествување во емисијата Отворено студио на 1 ТВ Скопје.

Претходно ИНТЕРВЈУА НА ДЕМОКРАТИ ЗА ВРЕМЕ НА ОТВОРАЊЕ НА КАНЦЕЛАРИЈАТА ВО ТЕТОВО

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ