Прес конференција пред стариот Државен архив – Катерина Тодороска

Катерина Тодороска – носител на Изборна Единица 1
Прес конференција пред стариот Државен архив.

Претходно ГЛАСАЈТЕ ЗА ДЕМОКРАТИ – ЗАОКРУЖЕТЕ БРОЈ 2

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ