ДЕМОКРАТИ во посета на Шуто Оризари – Скопје

Разговаравме за проблемите со жителите и како да ги решиме истите.
За жал како и во други градови и села граѓаните живеат под многу тешки услови кои се последица на три децениското владеење на политичките манипуланти, профитери и криминалци од редовите на СДСМ, ДПМНЕ, ДУИ и нивните коалициски приврзоци.
Ги повикуваме сите чесни граѓани да ни се придружат да изгради функционална држава.
ГЛАСАЈТЕ ЗА ДЕМОКРАТИ, ЗАОКРУЖИ БРОЈ 2!!!

Претходно Обраќање на Изет Зејнеловиќ носителот на ИЕ 6

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ