Претседателот на ДЕМОКРАТИ Јорго Огненовски – дебата на ТВ Телма

Претседателот на ДЕМОКРАТИ Јорго Огненовски на ТВ дебата на Телма ТВ

Претходно Промоција на програмата на ДЕМОКРАТИ за предвремените парламентарни избори 2020

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ