Промоција на програмата на ДЕМОКРАТИ во Ресен за предвремените парламентарни избори 2020

ДЕМОКРАТИ во посета на убавиот Ресен каде ја промовираше својата програма за предвремените парламентарни избори 2020

Претходно Интервју на Катерина Тодороска носител на ИЕ 1 – Слободна ТВ

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ