Промоција на програмата на ДЕМОКРАТИ за предвремените парламентарни избори 2020

ДЕМОКРАТИ во посета на убавата Битола каде ја промовираше својата програма за предвремените парламентарни избори 2020.

Претходно ДЕМОКРАТИ во посета на Битола и разговори со жителите за нивните проблеми

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ