Претседателот на Демократи Јорго Огненовски гостин на ТЕРА ТВ

ОЗАКОНЕТИ КРИМИНАЛНИ ИЗБОРИ – Претседателот на Демократи Јорго Огненовски гостин на ТЕРА ТВ

Претходно Изборната програма на политичката партија ДЕМОКРАТИ за предвремените парламентарни избори 2020 година

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ