Демократи во посета на Струга – обраќање на претседателот Јорго Огненовски

ДЕМОКРАТИ во посета на Струга. Обраќање на претседателот Јорго Огненовски носител на ИЕ 5 на парламентарните избори 2020

Претходно Демократи во посета на Охрид – обраќање на претседателот Јорго Огненовски

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ