Катерина Тодороска – животната средина

Можеле. Верувајте им.

Можат уште повеќе да не затрупаат во губриште и уште подобро да лажат дека се грижат за животната средина.

ДОСТА Е!!!

Што можат знаеме, што нудат видовме.

ДОСТА Е!!!

ГЛАСАЈТЕ ЗА ДЕМОКРАТИ, заокружете број 2 за сметот да стане суровина, а не гориво за труење на граѓаните.

Претходно Претседателот на Демократи Јорго Огненовски гостин на ТЕРА ТВ

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ