ДЕМОКРАТИ во посета на Вевчани – обраќање на претседателот Јорго Огненовски

ДЕМОКРАТИ во посета на Вевчани каде ја презентираа програмата. Разговаравме со жителите за нивните проблеми и како да ги решиме истите. Обраќање на претседателот Јорго Огненовски носител на ИЕ 5, парламентарните избори 2020

Претходно Интервју на претседателот на ДЕМОКРАТИ Јорго Огненовски на Радио Пела

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ