Интервју на претседателот на ДЕМОКРАТИ Јорго Огненовски на Радио Пела

Интервју на преседателот на ДЕМОКРАТИ и носителот на изборна единица 5 Јорго Огненовски на Радио Пела

Претходно ДЕМОКРАТИ во Дебар – Обраќање на претседателот Јорго Огненовски

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ