Обраќање на претседателот на ДЕМОКРАТИ Јорго Огненовски до граѓаните на Македонија

Обраќање на претседателот на ДЕМОКРАТИ Јорго Огненовски до граѓаните на Македонија

Претходно Обраќање до граѓаните на носителот на пратеничка листа во ИЕ 6 Изет Зејнеловиќ во Тетово.

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ