Демократи промоција во Битола

ДОСТА Е!!!

Ги повикувам граѓаните на 15 Јули 2020, да излезат масовно на гласање и да им ставиме крај на политичките манипуланти, профитери и криминалци од редовите на СДСМ, ДПМНЕ, ДУИ и нивните коалициони приврзоци еднаш за секогаш и да креираме функционална држава.

Претходно Обраќање на претседателот на ДЕМОКРАТИ Јорго Огненовски носителот на изборна единица 5

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ