Интервју на МИА со претседателот на ДЕМОКРАТИ Јорго Огненовски

Дознајте какви луѓе ги водат сите партии кои учествуваат на парламентарните избори 2020 на МИА со претседателот на ДЕМОКРАТИ Јорго Огненовски

Претходно ДЕМОКРАТИ во посета на Пласница каде ја презентираа програмата

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ