Извршителите продолжуваат со осиромашување на сиромашните

Извршителите од денеска продолжуваат со осиромашување на сиромашните
Према податоците од Народна банка на Македонија до март биле блокирани 229.314 трансакциски сметки, од кои 190.183 се на физички лица, а 39.131 се на фирми.
Вкупниот број блокирани депоненти според објавените податоци е 106.723, од кои 26.000 се компании, а околу 80.000 се физички лица.

ДЕМОКРАТИ ги потсетуват граѓаните дека Законот за извршување беше донесен од владеачките политичките партии, во полза на големите компании и извршителите, а против сиромашните граѓани.
ДОСТА Е!!! ДЕМОКРАТИ за фукционална држава

Претходно Целосно компромитирани, недемократски и нелегитимни избори

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ