Повеќе починати отколку родени во Македонија

Последните статистички податоци за периодот од Март до Јуни 2020 година покажуваат дека имаме повеќе умрени него родени.
Повеќе од 468 лица се починати отколку што се родени.

Ова е последица на масовното иселување на младите како последица на три децениското владеење на политичките манипуланти, профитери и криминалци од редовите на СДСМ, ДПМНЕ, ДУИ и нивните коалициони приврзоци кои ја уништуваа Македонија народот во нивна корист.

ДЕМОКРАТИ веруваат ако не ги запреме УНИШТУВАЧИТЕ на нашите животи, а со тоа и масовното иселување на младите Македонија нема иднина.

ДЕМОКРАТИ ги повикуваат сите чесни граѓани да ни се придружат во борбата против владејачките партии и нивните манипуланти, профитери и криминалци. Да им кажеме ДОСТА Е и ЗАЕДНИЧКИ да изградиме функционална држава за доброто на сите граѓани на Македонија.

Македонија вечна!!!

Претходно Националното знаме на Бугарија

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ