Никој нема право да ја менува историјата на Македонија и македонскиот народ


Професор Др. Катерина Тодороска

Пред една година ви пишував да отворите очи и да не дозволите да нЕ продаваат. Вие, можеби сакате да бидете продавани, ама некои од нас, НЕ.

Прочитај повеќе

Претходно Еден од најголемите борци за правата на Македонците во Албанија

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ