Неподвижен маж живее во тезга на пазар


ДЕМОКРАТИ: Апел до градоначалничката и советниците на Општина Битола
Итно да му се помогни на човекот кој е болен и е оставен на милост и немилост од институциите во Битола. Живее во тезга во пазарот во центарот на градот.
Прочитај повеќе

Претходно Полициската бруталност врз Ромите

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ