Полициската бруталност врз Ромите

ДЕМОКРАТИ најостро ја осудуваат полициската бруталност врз Ромите во Битола

Итно МВР да спроведе истрага за бруталното тепање од страна на полицијата на група Роми во Битола.

На место полицијата да им помогнат на граѓаните кои имаа сообраќања несреќа, тие ги претепаа.

Претходно Колумна од Проф-др Катерина Тодороска: Ким Јонг Ил – синдром

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ