Хаос во здравството

body.kc-css-system .kc-css-2183893{margin-top: 20px;margin-bottom: 20px;}


Здравството во Македонија е во тотален колапс и пациентите се изложени на голема опасност да се разболат повеќе или да ги изгубат животите благодарение на лагите, манипулациите и криминалите од страна на политичките манипуланти, профитери и криминалци од редовите на СДСМ, ДПМНЕ, ДУИ и нивните коалициски приврзоци.

Прочитај повеќе

Претходно Неподвижен маж живее во тезга на пазар

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ