Продолжуваат меѓусебните обвинувањата помеѓу криминалните партии на СДСМ и ДПНЕ

Продолжуваат меѓусебните обвинувањата помеѓу криминалните партии на СДСМ и ДПНЕ, кој е крив за сообраќајниот хаос во Скопје и уништувањето на ЈСП!

ДЕМОКРАТИ веруваат дека се додека овие две криминални партии и нивните полтронски приврзоци се на власт, се дотогаш ќе тонеме во огромна црна дупка од која еден ден нема живи да излеземе!

ДЕМОКРАТИ го повикуваат народот да ни се придружи и заеднички да се бориме против овие политички криминални партии и нивните злосторнички криминални банди
за спас на Македонија!

Претходно ДЕМОКРАТИ и ја даваат целосната поддршка на Амбасадорката на САД Анџела П. Агелер!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ